Rólunk

A POSTERBOI történetének kezdete egy lisszaboni utazáshoz kötődik - itt találkoztunk a csodálatos @ogaleria poszterboltjával, amelyben csupa helyi alkotó munkáját lehetett kapni, mindezt fantasztikus, autentikus környezetben - túlzás nélkül a portugál főváros egyik leghangulatosabb kis boltjában. Sajnos a galéria azóta bezárt, de portói testvére továbbra is várja a printek és a tervezőgrafika rajongóit.

Ebben a galériában jött tehát az ötlet, hogy mennyire jó is lenne egy felületen összegyűjteni kedvenc hazai tervezőgrafikusaink és illusztrátoraink alkotásait, amelyeket szeretünk és amelyek csodásan mutatnának a lakásban!

Aztán meglepett minket az élet a korona vírussal, aminek kapcsán mindennapjaink számos apró részeltét újragondoltuk, többek között azt is, mennyire fontos, hogy jól érezzük magunkat otthon, hogy esztétikus, barátságos és szerethető legyen a környezet, ahol a legtöbb időt töltjük. Úgy éreztük, a karantén csak méginkább erősíti projektötletünk létjogosultságát, így belefongtunk a POSTERBBOI megvalósításába - így született meg webshopunk, ahol a legtehetségesebb hazai tervezőgrafikusok és illusztrátorok művészeti nyomatait kínáljuk a nagyérdeműnek. 

A webshop kínálata folyamatosan változik és bővül, ahogy újabb és újabb tehetségeket fedezünk fel. Fergeteges élmény ez a kincskeresés és hatalmas öröm, hogy mindezt megoszthatjuk Veletek is! Bízunk benne, hogy szeretni fogjátok grafikáinkat és hozzá tudunk járulni, hogy különleges darabokkal gazdagodjon vizuális környezetetek!

Posztereinket szuper minőségű, 170 gr-os Formei Wallpaper kreatív papírra nyomtatjuk, minden printet megrendelésre gyártunk, környezettudatos megfontolásból. Ha tehát megrendeltek tőlünk egy grafikát, 2-3 nap alatt legyártjuk, majd gyorsan átadjuk a Csomagküldőnek, így egy héten belül megérkezik Hozzátok!
Minden termékünk hazai tervező alkotása, hazai nyomdában készül hazai munkaerővel, odaadással, szeretettel! 

Rólunk