ÁSZF

POSTERBOI – VEVŐK közötti jogviszonyt szabályozó Általános Szerződési Feltételek

 

 1. ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK
  1. A jelen webshopot a DESIGNATIVES Informatikai és Média Kft. üzemelteti. A posterboi.hu webshopon megvásárolt posztereket (a továbbiakban poszterek vagy termékek) a DESIGNATIVES Informatikai és Média Kft. (a továbbiakban „DESIGNATIVES” vagy "Mi") értékesíti, amelynek bejegyzett székhelye 2094 Nagykovácsi, Károli Gáspár utca 4.
  2. A posterboi.hu webshopnak a használatával Ön a jelen szabályzatban közölt összes feltételt elfogadja. Vagyis azzal, hogy meglátogatja a webshopunkat és/vagy vásárol tőlünk, Ön beleegyezik abba, hogy az alábbiakban részletezett általános felhasználási feltételeket Önre nézve kötelezőek. Ezért kérjük, olvassa el figyelmesen a jelen Feltételeket mielőtt felkeresi vagy használja a webshopunkat.
  3. Webshopunk tárhely szolgáltatója a Shopify International Limited webáruház szoftvere, amely szoftver biztosítja az online e-kereskedelmi platformot.
  4. A jelen Feltételek a webshop minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül a böngésző, szállító, vásárló, kereskedő, és/vagy közreműködő tartalomszolgáltató felhasználókat is.
  5. Bármilyen új funkcióra vagy eszközre, amellyel a jelenlegi áruház kiegészül, szintén vonatkoznak a Feltételek. A Feltételek mindenkori változatát bármikor megtekintheti a jelen weblapon. Fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy jelen feltételeket megváltoztassuk vagy kiegészítsük a változások webshopunkon történő közzétételével.
 2. TERMÉKEK
  1. A posterboi.hu webshopban magyar grafikusok, illusztrátorok által tervezett garfikákból készített posztereket árusítunk az alábbi méretekben:
   1. 2.1.1. 21x30 cm
   2. 2.1.2. 30x40 cm
   3. 2.1.3. 40x50 cm
  2. A poszterek elkészítéséhez a tervezők rendelkezésünkre bocsátották az általuk tervezett grafikákat, melyeket mi a webshopba feltöltve árusítunk, szándékaink szerint elsősorban Magyarországon és Európában.

3. VÁSÁRLÁSI JOGOSULTSÁG

 1. Ahhoz, hogy vásárolhasson a posterboi.hu webshopon, Önnek meg kell adnia a következő személyes adatait:
  1. 3.1.1.a valódi nevét,
  2. 3.1.2.a telefonszámát,
  3. 3.1.3.e-mail címét,
  4. 3.1.4.számlázási, szállítási címét
  5. 3.1.5.fizetési adatait,

amelyekről ki kell jelentenie és szavatolnia kell, hogy érvényesek és helyesek. Meg kell erősítenie, hogy Ön az a személy, akire a megadott számlázási információk utalnak.

  1. A vásárlási szándékával, Ön kifejezetten engedélyezi számunkra, hogy fizetési módtól függően ellenőrizzük fizetési szolgáltatójánál, hogy rendelkezik-e a termék megvásárlására elegendő fedezettel. A Shopify információkat kérhet Önről az Ön fizetési szolgáltatójától, illetve, kérheti Önt, hogy támassza alá hitelkártya/bankkártya számát, személyazonosságát, hitelkártyájának/bankkártyájának érvényességét, adott vásárlási tranzakció engedélyezése céljából.
  2. Továbbá, Ön beleegyezik abba, hogy az Ön által megadott személyes adatokat felhasználhatjuk csalásmegelőző ellenőrzések végzésére. Az Ön által megadott személyes adatokat felfedhetjük hitelreferencia vagy csalás megelőző ügynökségeknek, amelyek nyilvántarthatják ezeket az információkat.
 1. MEGRENDELÉSEK
  1. Minden megrendelés elfogadás függvénye, és a kosarába tett tételek, azok kifizetéséig nincsenek lefoglalva, más vásárlók megvásárolhatják azokat.
  2. Időnként előfordulhat gépelési hibát tartalmazó, pontatlan információ a termékekkel, árképzéssel, ajánlatokkal, termék szállítási költségekkel, szállítási időkkel kapcsolatos információ a webshopunkon. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármilyen hibát, pontatlanságot vagy hiányosságot korrigáljunk, és előzetes értesítés nélkül bármikor (beleértve azt is miután Ön leadta a megrendelését) megváltoztassuk, frissítsük az információt.
 2. AZ ÖN MEGRENDELÉSÉNEK ELFOGADÁSA
  1. Amint Ön választott és leadta a megrendelését, kapni fog egy a megrendelése adatait visszaigazoló e-mailt. Ez az e-mail nem jelenti a megrendelése elfogadását, csupán azt igazolja, hogy azt megkaptuk.
  2. Hacsak nem törli a megrendelését, az Ön megrendelésének elfogadása akkor történik meg, azaz Ön és a DESIGNATIVES közötti jogviszony akkor jön létre, amikor a termék rendelkezésre állását, annak feladását e-mailben megerősítjük. A hivatkozott jogviszony ezért Budapesten, Magyarországon jön létre, és ezen jogviszonyra a magyar jogszabályok az irányadóak.
  3. Fenntartjuk a jogot arra, hogy ne fogadjuk el az Ön megrendelését abban az esetben, ha a fizetés engedélyezést, rendelkezésre tartási foglalás elhelyezését fedezet hiány, vagy egyéb ok miatt nem tudjuk érvényesíteni, továbbá, ha az Ön által rendelt tételre szállítási korlátozások vonatkoznak, illetve ha a megrendelt tétel nem áll rendelkezésre értékesíthető minőségben.
 3. FIZETÉS
  1. A fizetés teljesíthető Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express bankkártyával, valamint bármilyen más a Weblapon meghirdetett módon.  A fizetési folyamat során Önnek meg kell erősítenie, hogy az Ön által használt hitelkártya/bankkártya az Öné vagy annak használatára rendelkezik a hitelkártya/bankkártya tulajdonosának kifejezett engedélyével. Minden hitelkártya/bankkártya tulajdonost alávetünk a kártya kibocsátó általi érvényesítési ellenőrzésnek és engedélyezésnek. Amennyiben az Ön bankkártya kibocsátója megtagadja a fizetés engedélyezését a posterboi.hu számára, nem tartozunk felelősséggel a szállítás késedeleméért vagy elmaradásáért.
  2. A jelen webshopon történő minden hitelkártyás/bankkártyás tranzakció feldolgozásához egy biztonságos online fizetési átjárót használunk, amely biztonságos befogadó környezetben titkosítja az Ön bankkártya adatait.
  3. A posterboi.hu webshop fizetési szolgáltatását az OTP MOBIL KFT. Simplepay biztosítja. Az OTP MOBIL KFT. Simplepay szolgáltatásával kapcsolatos általános felhasználási feltételekkel és biztonsági online fizetési folyamatokkal kapcsolatban a simplepartner.hu webshopon tájékozódhat.
  4. Elvárható gondossággal járunk el az Ön megrendelése és fizetési adatai biztonságának fenntartása érdekében, de nem tartozunk felelősséggel az Ön által elszenvedett esetleges veszteségekért, ha egy harmadik fél illetéktelenül hozzáfér az Ön által megadott adatokhoz, amikor Ön felkeresi a webshopt vagy azon megrendelést ad le.
 4. Szállítás FELTÉTELEI
  1. Díjak és határidők
   1. 7.1.1.A szállítási díj a megrendelőt terheli, aminek összege a termék mérete, súlya, valamint az átvétel módjának (csomagpont, vagy házhozszállítás) függvényében változik.
   2. 7.1.2.A szállítási idő a megrendelt termék, a kapacitás és a leadás időpontjától függően 2-10 munkanap. (hétfőtől-péntekig). 
   3. 7.1.3.Kérjük, minden esetben várja meg kollégáink vagy a futárszolgálat visszajelzését a rendelés állapotáról, illetve elkészültéről, mielőtt elindulnál átvenni a terméket!
   4. 7.1.4.A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. 
  2. Szállítás a csomgakuldo.hu rendszerén keresztül
   1. 7.2.1.A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, elkészült rendeléseidet, a megbízott futárcég szállítja házhoz.
   2. 7.2.2.Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját leellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat sajnos nem áll módunkban elfogadni. 
  3. Egyéb tudnivalók a szállítással kapcsolatban
   1. 7.3.1.Amennyiben kézbesítőnk a csomag átadását nem tudja teljesíteni, úgy arról értesítést hagy a megrendelő címén. Küldeményed felől ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhetsz. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat saját szabályzatában foglaltak szerint jár el a küldemény újbóli kézbesítésekor.
  4. Csomagolás
   1. 7.4.1.Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.
 5. Szavatosság, Jótállás
  1. . A DESIGNATIVES-t az általa értékesített poszterek vonatkozásában a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § szerinti kellékszavatossági kötelezettség terheli.
  2. . A DESIGNATIVES nem vállal jótállást az általa értékesített poszterek vonatkozásában.
 6. Elállás
  1. A DESIGNATIVES nem biztosít lehetőséget elállásra a termékek megrendelését követően. Azaz ha a megrendelő megrendeli, kifizeti, de nem veszi át és visszaküldi a terméket, nem tudjuk visszafizetni a vételérat.
 7. A FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA
  1. 10.1.Fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelen Feltételeket megváltoztassuk vagy kiegészítsük a változások webshopunkon történő közzétételével. Ön felelős azért, hogy időnként ellenőrizze a változásokat a webshopunkon.
  2. 10.2.Amennyiben bármilyen segítségre van szüksége, keressen minket az info@posterboi.hu email címen, ahol tájékoztatást talál a megrendelésekkel, a szállítással kapcsolatban.